Blogs over Trends

Laat u ook inspireren door PVC!Gratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Kies uit deze categoriën om de resultaten te filteren:InspiratieTrendsWoonplezier
Trends
Volg de laatste interieurtrends
 • De voordelen en nadelen van een PVC vloer in het wit

  Woontrends komen en gaan. Dat geldt ook voor vloeren. Waar het de ene maand nog de houten visgraat vloer is die je in alle bladen ziet, lijkt de andere maand juist de keramische tegel populair. Op dit moment zien we dat de witte pvc vloer in trek is. Het is een leuke trend met een paar haken en ogen.

  Gepost op 21 juni 2022 door Petra Knulst in #trends
 • Wat is de beste PVC vloer van het moment?

  Je wilt graag het beste van het beste in huis halen? Je bent niet de enige. Dat is precies de reden dat je hebt gezocht naar de beste PVC vloer van het moment: je wilt kwaliteit. Bij Knulst vind je alleen PVC vloeren van de hoogste kwaliteit, met de beste afwerking.

  Gepost op 13 januari 2022 door Petra Knulst in #trends
 • Waarom de dikte van een PVC vloer relevant is

  Tijd voor een nieuwe vloer: je gaat op onderzoek uit, bekijkt woontijdschriften en struint het internet af. Op zoek naar die perfecte vloer. Uiteindelijk valt de keuze op PVC: een duurzaam, stevig en veelzijdig materiaal. Goede keuze! Nu nog checken of de dikte van de PVC vloer geschikt is. 

  Gepost op 01 november 2021 door Petra Knulst in #trends
 • Hoe lang gaat een PVC vloer mee?

  Eén van de grote voordelen van PVC is de extreem lange levensduur. Een kwalitatief hoogwaardige PVC vloer gaat tot wel 30 jaar mee. PVC is dan ook sterker dan veel andere vloersoorten zoals laminaat en vinyl. PVC is zó robuust, dat het zelden voorkomt dat een PVC vloer vervangen wordt vanwege slijtage. Lees meer over de levensduur van PVC in dit artikel.

  Gepost op 28 augustus 2020 door Petra Knulst in #trends
 • Visgraat PVC Vloeren

  Met een PVC vloer combineert u de uitstraling van een klassieke houten vloer met de praktische voordelen van een moderne PVC vloer. Het visgraatmotief is een populair alternatief voor een recht gelegde vloer. Daarnaast is het visgraatmotief een tijdloze klassieker die als geen andere vloer de tand des tijds weet te doorstaan.

  Gepost op 29 januari 2021 door Petra Knulst in #trends
609