Blogs over Inspiratie

Laat u ook inspireren door PVC!Gratis Magazine AanvragenGratis Magazine Aanvragen
Kies uit deze categoriën om de resultaten te filteren:InspiratieTrendsWoonplezier
Inspiratie
Inspirerende interieurverhalen
 • Eerst keuken of eerst PVC vloer plaatsen? Ontdek het advies van Knulst!

  PVC vloeren zijn perfect voor in de keuken. Geen wonder, want dit unieke type kunststof kan goed tegen een stootje. Een keertje morsen op de vloer? Geen probleem. Een vlek gevonden? Die heb je zo verwijderd. De keukenvloer moet tegen een stootje kunnen, en PVC kan dat. Maar moet je nu eerst de keuken plaatsen of eerst je PVC vloer leggen?

  Gepost op 13 januari 2022 door Petra Knulst in #inspiratie
 • Wat is een PVC vloer en welke soorten zijn er?

  Kunststof op de vloer, dat heeft toch helemaal geen mooie uitstraling? Nou, mooi wel! Want PVC vloeren veroveren in rap tempo de interieurwereld. Een PVC vloer is gemaakt van kunststof, maar heeft helemaal geen kunstmatige uitstraling. Geen wonder dat dit unieke materiaal steeds populairder wordt.

  Gepost op 01 november 2021 door Petra Knulst in #inspiratie
 • Alles dat je moet weten over plinten op een pvc vloer

  Je prachtige nieuwe PVC vloer ligt. Maar hoe nu verder? Plaats je ook plinten op een PVC vloer? Welke plinten zijn geschikt, en wanneer breng je ze aan? Geen zorgen, Knulst heeft antwoord op al je vragen!

  Gepost op 06 december 2021 door Petra Knulst in #inspiratie
 • Wat kost een PVC vloer?

  PVC is de afkorting van polyvinylchloride en is een kunststof. PVC wordt veel toegepast als vervanger voor hout en beton, daarnaast is het materiaal relatief goedkoop en eenvoudig te bewerken. Deze eigenschappen maken van PVC een zeer geschikte grondstof voor vloeren. PVC vloeren zijn dan ook bijzonder populair. Maar wat zijn de positieve eigenschappen van PVC en wat kost een PVC vloer? U leest het in dit artikel.

  Gepost op 28 augustus 2020 door Petra Knulst in #inspiratie
608