Betonlook PVC Vloeren

Uitstraling van een oude geleefde fabrieksvloer

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

BETONLOOK, INDUSTRIEEL EN TRENDY

Een betonlook PVC vloer geeft uw interieur een stoere basis. Dit type PVC vloer, doorgaans een groot formaat PVC tegel met of zonder voegstrip, is perfect te combineren met een industrieel interieur met robuuste meubels en onafgewerkte materialen. Of wat dacht u van een match met een landelijk interieur en natuurlijke materialen? In de showroom van Knulst Vloeren tonen wij u graag de grote variatie aan PVC tegels die wij in ons assortiment hebben.

Merken als Therdex en Moduleo hebben levensechte tegelmotieven in hun assortiment. U bent van harte welkom om de mogelijkheden in onze showroom te komen bekijken. Bent u al nieuwsgierig? Bekijk dan alvast onze inspiratie vloeren.

Betonlook PVC Vloeren vs. Gietvloeren

Naast betonlook PVC vloeren levert en legt Knulst Vloeren tevens betonlook gietvloeren. Het mooie is dat we alles onder één dak in onze showroom overzichtelijk voor u gepresenteert hebben. U kunt dus een eerlijk en fysiek vergelijk maken begeleid door een uitgebreid advies op maat. Voor iedere woonwens en iedere interieurstijl is wel een stijlvolle betonlook vloer te vinden.

Showroom en inspiratie

In de showroom van Knulst Vloeren hebben wij meer dan 700 verschillende PVC vloeren en vele PVC merken voor u gepresenteerd. Onze verkoopadviseurs vertellen u graag alles over dit ideale type vloer. Wilt u liever thuis alvast orriënteren? Dat is mogelijk. Bekijk onze inspiratie-pagina boordevol sfeervolle interieurfoto's met PVC vloeren of vraag ons gratis Vloeren Inspiratiemagazine aan.

710