PVC Vloer in een Bedrijfspand

Praktisch, onderhoudsvriendelijk en bovenal stijlvol!

Gratis Magazine Aanvragen Gratis Magazine Aanvragen

PERFECTE VLOER VOOR BEDRIJFSPAND

Knulst Vloeren is een ambachtelijke vakspecialist op gebied van vloeren. Al ruim 60 jaar werken de vloerspecialisten van Knulst gepassioneerd aan het maken van stijlvolle vloeren. Daarom weet men ons inmiddels door heel Nederland te vinden voor het leveren en leggen van ambachtelijke vloeren. Knulst levert en legt PVC vloeren, houten vloerengietvloerentapijt en raamdecoratie. Kortom bijna alle mogelijkheden vind u bij Knulst. Binnen elk vloerensegment hebben wij wel een aantal vloeren die zeer geschikt zijn als toepassing in een bedrijfspand of kantoor.

INTENSIEF GEBRUIK BEDRIJFSPAND

Omdat uw bedrijfspand hoogstwaarschijnlijk intensief gebruikt wordt is het van groot belang om uzelf grondig te laten informeren alvorens een vloer aan te schaffen. Een PVC vloer springt met kop en schouders boven de vele soorten vloeren uit. Omdat deze beschikken over een heel aantal positieve eigenschappen waar u waarschijnlijk naar op zoek bent. Omdat wij u graag helpen met het maken van een juiste keuze hierbij een opsomming van de voordelen.

DE VOORDELEN PVC IN UW BEDRIJFSPAND

01. PVC is extreem onderhoudsvriendelijk
02. Een PVC vloer is hygiënisch
03. PVC heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding
04. PVC is extreem slijtvast
05. PVC is antislip
06. PVC is kleurvast
07. PVC is geluidsreducerend
08. Minimaal 5 jaar garantie bij commercieel gebruik
09. PVC is zeer realistisch en stijlvol

VRIJBLIJVEND ADVIES EN INSPIRATIE

Laat u deskundig adviseren door onze adviseur en plan een bezoek in onze showroom. Liever eerst oriënteren? Vraag het gratis inspiratie magazine aan of bekijk onze inspiratie-pagina vol met stijlvolle mogelijkheden voor uw bedrijfspand. Vragen of aanvullende informatie nodig? Neem gerust contact op of bel 0341-252787 voor een oriënterend gesprek met één van onze adviseurs.

707